خوش آمدید
موضوعات : فرهنگی
دبیر مرکز توسعه نهج‌البلاغه کشور خبر داد

اجرای طرح جدید فرهنگی در دلوار

دبیر مرکز توسعه نهج‌البلاغه کشور خبر داد خبرگزاری ساحلی: دبیر مرکز توسعه و ترویج فرهنگ قرآن و نهج‌البلاغه کشور گفت: امروز حدود ۲۰۰ پایگاه توسعه و ترویج فرهنگ نهج‌البلاغه در کشور فعالیت می‌کنند که بزودی در شهر دلوار از استان بوشهر این طرح اجرایی میشود

به گزارش خبر ساحلی، محمدرضا اشکذری شامگاه شنبه در همایش تجلیل از مبلغان نهج‌البلاغه استان که با حضور فعالان عرصه توسعه و ترویج مفاهیم نهج‌البلاغه در کتابخانه آیت‌الله محمدی گلپایگانی برگزار شد، اظهار کرد: نهضت توسعه و ترویج فرهنگ نهج‌البلاغه حدود 20 سال پیش آغاز شد و هر روز با قوت بیشتری ادامه یافت.

وی افزود: امروز حدود 200 پایگاه توسعه و ترویج فرهنگ نهج‌البلاغه در کشور فعالیت می‌کنند که تعداد 40 پایگاه آن در شهرستان گلپایگان قرار دارد و این نهضت به شکلی قابل تقدیر در حال رشد و توسعه است.

دبیر مرکز توسعه و ترویج فرهنگ قرآن و نهج‌البلاغه کشور با بیان اینکه این فعالیت‌ها با هدف غربت‌زدایی فرهنگ نهج‌البلاغه در کشور انجام می شود، گفت: هرکس بخواهد در این مسیر وارد شود ابتدا باید امیرمومنان را به خوبی بشناسد و خودسازی کند تا حرفش در جامعه اثرگذار باشد.

وی با اشاره به خوشنودی رهبر معظم انقلاب از فعالیت‌های این مرکز، تصریح کرد: در همین چند روزه اخیر در مشهد میدانی به نام نهج‌البلاغه نام گذاری شد، امروز نیز این اقدام در یکی از بلوارهای گلپایگان انجام می‌شود و در روزهای آینده نیز این طرح در شهر دلوار استان بوشهر اجرا می‌شود و این نهضت با قوت ادامه دارد.

امیرالمومنین نخستین جهادگر اقتصادی بود

فرزند مرحوم محمد دشتی پرچم دار نهضت ترویج فرهنگ نهج‌البلاغه کشور نیز در این آئین اظهار کرد: ورود به دنیای نهج‌البلاغه و ترویج آن، مراحلی دارد که شناخت امیرالمومنین و نهج‌البلاغه و عمل کردن به دستورات آن نخستین مرحله از این اقدام است.

محمدمهدی دشتی تصریح کرد: نهج‌البلاغه گنجینه‌ای منحصر به فرد است که بسیاری از علوم را در خود جای داده و هنگامی که پروژه تحقیقی نهج‌البلاغه به پایان رسد، دریچه‌ای از علوم کاربردی و علوم انسانی به روی دنیا گشوده می‌شود که بسیاری از مسائل را در برمی‌گیرد.

این استاد حوزه و دانشگاه گفت: امیرالمومنین در عرصه‌های مختلف اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و سایر زمینه‌ها صاحب نظر بودند و افق دید گسترده‌ای داشتند که در نهج‌البلاغه تبلور یافته که با عمل به آموزه‌های آن می‌توان تمامی عرصه‌ها را در مسیر مستقیم درنوردید.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه امروز هنوز به طور کامل در جامعه ما پیاده نشده، علوم انسانی ما نوشته غرب است و نتیجه این می‌شود که خروجی‌های دانشگاه‌ها اعتقادات ضعیفی دارند و حتی با این گنجینه ارزشمند آشنایی ندارند.

  • admin
  • چهارشنبه 24 ارديبهشت ماه 1393
  • 1092
  • 0