دکتر سالاری: رشد کمی و کیفی دانشگاههای استان بوشهر دراولویت قرار گیرد
استاندار بوشهر گفت: دانشگاههای نقش مهمی در توسعه و پیشرفت مناطق دارند که در این راستا رشد کمی و کیفی دانشگاه خلیج فارس و دیگر دانشگاههای استان بوشهر در اولویت برنامهها قرار گیرد.
به گزارشخبرساحلی به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری بوشهر، دکترمصطفی سالاری در نشست شورای برنامهریزی و توسعه استان بوشهر با تاکید بر توجه به آموزش مهارتی در حوزههای عمومی و دانشگاهی اظهار داشت: توانمند سازی نیروها و ارائه آموزشهای فنی و حرفهای از نیازهای جدی استان است که برنامههایی در این راستا در حال اجرا است.
وی با بیان اینکه مهمترین مسائل استان بوشهر، در عرصه آموزش است تصریح کرد: منظور از این آموزش صرفاً آموزش عمومی و دانشگاهی نیست بلکه آموزشهای فنی و حرفهای نیز در این قالب قرار دارند.
استاندار بوشهر با تاکید بر توسعه طرحهای ورزشی افزود: در حوزه جوانان و ورزش نیازمند تلاش جدیتری هستیم و در دو سال گذشته کارهای خوبی در زمینه ایجاد فضاهای ورزشی صورت گرفته است.
دکترسالاری تقویت بنیه علمی دانشآموزان را با هدف ارتقا وضعیت آموزشی استان در سطح کشور مورد اشاره قرار داد و افزود: این مهم با همکاری تمام دستگاههای مرتبط بهویژه آموزش و پرورش دنبال میشود.
وی با اشاره به نقش مهم دانشگاه در توسعه همه جانبه بیان کرد: دانشگاههای نقش مهمی در توسعه و پیشرفت مناطق دارند که در این راستا رشد کمی و کیفی دانشگاه خلیج فارس و دیگر دانشگاههای استان بوشهر در اولویت برنامهها قرار گیرد.
معاون آموزشی و فرهنگی رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی نیز گفت: گسترش آموزش پیشدبستانی در مناطق مرزی اولویت این سازمان در سال تحصیلی آینده است.
محمدرضا واعظمهدوی از افزایش اعتبارات خبرداد وافزود: اعتبارات پژوهشی کشور از محل تولید ناخالص ملی از 47 صدم درصد به یک درصد خواهد رسید.
وی افزود: گسترش آموزش پیشدبستانی در مناطق مرزی اولویت سازمان مدیریت و برنامهریزی در سال تحصیلی آینده است که در این زمینه اعتبارات لازم تأمین خواهد شد.
واعظمهدوی با اشاره به موقعیت استراتژیک خلیج فارس در جهان بیان کرد: با وجود منابع عظیم نفت، گاز در خلیج فارس، بسیاری از کشور به دنبال تسلط بر این منطقه هستند و به روشهای مختلف ازجمله انتخاب نام جعلی درصدد هستند تا خلیج فارس را مال خود کنند.
معاون آموزشی و فرهنگی رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی اضافه کرد: خلیجفارس در زمینه مناسبات سیاسی هم تأثیرگذار است و از دیرباز کشورهای مختلف درصدد سلطه بر این منطقه بودند.
وی با اشاره به سابقه تاریخی و فرهنگی استان بوشهر گفت: وجود مدرسه تاریخی سعادت در بوشهر، نشان از این است که علم و فرهنگ از دیرباز در بوشهر ریشه داشته و فرهیختگان مطرحی از این مدرسه فارغالتحصیل شدند.
واعظ مهدوی بیان کرد: آموزش و پرورش از فراگیری مهارتهای زندگی فاصله گرفته است، بنابراین باید ارتقای مهارتهای زندگی در نظام آموزشی مورد توجه باشد.
وی اظهار کرد: وقتی نظام آموزشی اینقدر بر فراگیری مهارتهای زندگی و تربیت انسانهایی مفید تأکید دارد ثمره آن تربیت انسانهایی است که شایستگی سروری برجهان را دارند.
معاون آموزشی و فرهنگی رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی گفت: نظام آموزشی امروز تا حدودی تلاش کرده است اما بر اساس سیاستها و منویات رهبر معظم انقلاب و هدفهای برنامه ششم توسعه که بر فراگیری مهارتهای اجتماعی و فضیلتهای انسانی تأکید شده است باید گستردهتر حرکت کنیم.