طرح ساماندهی مدرسه های شبانه روزی در استان تدوین شود
استاندار بوشهر گفت: طرح ساماندهی مدارس شبانه روزی این استان تدوین و راهکارهای لازم برای تجهیز و کیفیت بخشی این مدارس ارائه شود.
دکترمصطفی سالاری در نشست شورای آموزش و پرورش استان بوشهر با تاکید بر تجهیز و کیفیت بخشی مدارس شبانهروزی استان بوشهر اظهار داشت: طرح ساماندهی مدارس شبانهروزی استان بوشهر تدوین و راهکارهای لازم برای برای تجهیز و کیفیت بخشی این مدارس ارائه شود.
وی با تاکید بر مشارکت خیران در حل مشکلات مدارس شبانهروزی استان بوشهر خاطر نشان کرد: شهرداریها، دهیاریها و ظرفیت افراد خیر در حل مشکلات مدارس شبانهروزی دخالت داده شود.
استاندار بوشهر با اشاره به تخصیص 12 درصد اعتبارات عوارض آلایندگی به طرح تقویت بنیه علمی دانشآموزان استان بوشهر تصریح کرد: این اعتبار برای کیفیت بخشی آموزشی در راستای تقویت بنیه علمی دانشآموزان و برگزاری کلاسهای کنکور تخصیص مییابد.
دکترسالاری تاکید کرد: مشکلات مدارس شبانهروزی مناطق مختلف استان بوشهربه ویژه نقاط کمبرخوردار تا آغاز سال تحصیلی جدید برطرف شود.
وی با تاکید بر راهاندازی پژوهشسرا در تمامی نقاط استان بوشهر گفت: پژوهشسراهای دانشآموزی و ایجاد پژوهشسرا در مناطق و نواحی فاقد پژوهشسرا از اولویتهای آموزش و پرورش استان بوشهر است.
استاندار بوشهر با تاکید بر تعیین زمین برای مجتمع آموزشی در شهرک مسکونی 530 هکتاری بوشهر افزود: دراین شهرک مدارسی طراحی و ساخته شود تا بتواند جوابگوی دیگر نقاط شهر بوشهر هم باشد.
دکترسالاری تاکید کرد: در این شهرک باید زمینهایی برای ایجاد مراکزی با کاربریهای عمومی در زمینههای فرهنگی، گردشگری، سلامت، آموزشی و ورزشی طراحی و اجرایی شود.
وی با تاکید بر ارتقا کیفی طرح تقویت بنیه علمی دانشآموزان استان بوشهر خاطر نشان کرد: افزایش مهارتهای زندگی در دانشآموزان در زمینههای مختلف از جمله آداب و معاشرت باید در طرحهای آموزشی دانشآموزان پیش بینی شود تا بخشی از نارساییهایی که وجود دارد جبران شود.
استاندار بوشهر از راهاندازی مسابقه علمی در سیمای مرکز بوشهر خبرداد و تصریح کرد: در راستای تقویت بنیه علمی دانشآموزان مسابقه علمی از سیمای مرکز بوشهر تدوین و پخش میشود که نقش مهمی در رقابت درسی دانشآموزان دارد.
دکترسالاری با بیان اینکه برنامه تلویزیونی مسابقه علمی یاد شده از تابستان امسال کلید میخورد گفت: برای بررسی مراحل مختلف تهیه و پخش برنامه مسابقه علمی از سیمای مرکز بوشهر کارگروه مشترکی با هماهنگی صدا و سیما و آموزش و پرورش استان بوشهر تشکیل شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر نیز گفت: پوشش تحصیلی دانش آموزان مناطق محروم و روستایی استان بوشهر در متوسط اول به حدود 97 درصد و مقطع متوسطه دوم به بیش از 87 درصد رسید.
ناصرکرمی با بیان اینکه وضعیت پوشش تحصیلی دانشآموزان در استان بوشهر نسبت به میانگین کشوری مطلوب است گفت: یکی از راههای مهم برای افزایش پوشش تحصیلی ایجاد مدارس شبانهروزی در نقاط روستایی و محروم است.
وی با تاکید بر حمایت مدارس شبانهروزی استان بوشهر افزود: اکنون یکهزار و 703 دانشآموز خوابگاهی در 31 مدرسه شبانهروزی استان بوشهر تحصیل میکنند.
کرمی سرانه متمرکز دانشآموزان مدارس شبانهروزی استان را 300 هزار تومان دانست و افزود: اکنون به استثنای مدارس شبانهروزی بوشهر و برازجان مابقی مدارس در وضعیت نامطلوبی از نظر برنامه غذایی و تجهیزاتی هستند که لازم است در حل مشکلات این مدارس چاره اندیشی شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر تاکید کرد: یکی از راههای ارتقای پوشش تحصیلی دانش آموزان، مدارس شبانه روزی است که در گذشته این مدرسهها در نقاطی تاسیس شدهاند که امروز دیگر جمعیت کافی دانش آموزی ندارند.
وی اضافه کرد: در این شرایط اگر بتوان این مدارس را در مراکز شهرستانها و یا در نقاطی که تمرکز جمعیت دانش آموزی بیشتری دارند متمرکز کنیم می توانیم زمینه تحصیل را برای سایر دانش آموزان فراهم و در بخش ارتقای کیفیت این مدرسه ها نیز اقدام کنیم.
کرمی با بیان اینکه توسعه پژوهشسراهای دانشآموزی در اولویت برنامههای آموزش و پرورش استان بوشهر قرار دارد اظهار داشت: اکنون با صدور مجوز برای راهاندازی شش پژوهشسرا در مناطق مختلف آموزش و پرورش استان بوشهر با آغاز سال تحصیلی تمامی مناطق و شهرستانهای این استان دارای پژوهشسرا میشوند.
وی با تاکید بر تعیین زمین با کاربریهای آموزشی در شهرکهای مسکونی افزود: زمینهایی که دارای کاربری آموزشی در نقاط مختلف هستند نباید تغییر کاربری داده شود که در طرحهای آموزشی این شهرکها مشکل ایجاد میکند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر با اشاره به اینکه در شهرک مسکونی نیایش بوشهر طرحهای آموزشی پیش بینی نشده تاکید کرد: شهرک نیایش بوشهر برای جمعیتی افزون بر 25 هزار نفر طراحی شده که برای این میزان جمعیت نیاز به 8 مدرسه دخترانه و پسرانه است.