مطالبه حقوقهای نجومی مصداق امر به معروف است
حجتالاسلام علی اکبری اظهار داشت: تا پایان سال جاری بیش از شش هزار نفر در طرح طلایهداران استان بوشهر آموزشهای لازم رامیبینید و با برنامه ریزیهای که انجامشده جهت انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر اقدام میکنند.
وی با اشاره به برنامههای پیش روی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان بوشهر افزود: اصل برنامه های ستاد بر پایه دو طرح طلایهداران و شورای امر به معروف و نهی از منکر در ادارات و نهادها است.
جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان بوشهر افزود: برنامهریزیها و ثبت نامها در طرح طلایه داران در سطح استان بوشهر انجام شده که در این طرح مردم آموزش های لازم را میبینند و آنها مبلغان امر به معروف و نهی از منکر در سطح استان میشوند.
اکبری تصریح کرد: این ستاد نگاه ویژه ای به بحث عفاف و حجاب دارد و باید به صورت دقیق به آن توجه شود ولی امر به معروف و نهی از منکر فقط عفاف و حجاب نیست.
اکبری افزود: اسراف، عدالت، رشوه و برخی دیگر از مصداقهای امر به معروف و نهی از منکر هستند که طلایه داران با کارت ویژه و ضابطان باحکم قضایی که در اختیار دارند نسبت به این فریضه الهی اقدام میکنند.
وی اظهار داشت: حقوقهای نامتعارف و نجومی هم از موضوعاتی هست که باید مردم از دولت و مسئولان مربوطه مطالبه کنند که این خود مصداق امر به معروف و نهی از منکر است و دولتمردان هم باید همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند گزارش بررسی حقوق های نحومی را به مردم ارائه کنند.
اکبری گفت: مردم مثل خیلی از سیاستمداران و دولتیها جناحی فکر نمیکنند و کار را به یکدیگر حواله نمیدهند و بدون هیچ چشمداشتی وارد عمل میشوند.
جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان بوشهر تأکید کرد: تا پایان سال جاری بیش از شش هزار نفر در طرح طلایهداران استان بوشهر آموزشهای لازم میبینید و با برنامه ریزی هایی که انجام شده جهت انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر اقدام میکنند.
وی با توجه به مشکلات پیش رو در خصوص برنامههای فرهنگی اظهار داشت: نگاه فرهنگی در سطح کشور حاکم نیست و بودجههای فرهنگی معمولا در بخش اقتصاد هزینه میشود و اگر هم در فرهنگ هزینه میشوند، در فعالیتهای که خروجی مشخصی در زندگی مردم ندارد مصرف می شوند.
اکبری افزود: نهادهای فرهنگی باید مردم را به سمت آرمان های انقلاب هدایت کنند.